Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaybolan eşya aramak

Rüyada kaybolan eşya aramak

Rüyada kaybolan eşya aramak iş ortamında kişiyi kendi menfaatleri doğrultusunda yönlendirmeye çalışan bir amirle ters düşüleceğine, hem kendisini hem ailesini çok mutlu edecek bir haber alacağına, aksiliklerin peşini bırakmayacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, bunun için sabırsızlanacağına, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, iş hayatında rüya sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu duruma bağlı olarak çok büyük başarılar kazanacağına, bir sebeple kendisi ile tartışılacağına işaret eder.

Rüyada kaybolan eşya aramak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bir süredir gerçekleri gözden geçirmenizi istiyor olabilirler.

Rüyada kaybolan eşyayı aramak lüks içinde olacağına, dolandırılacağına, iftiraya uğrayacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, çok büyük çalışmalar yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kaybolan eşya aramak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, günlerin hiç olmadığı kadar hareketli ve heyecanlı geçeceğine, yorulacağına yorulmaktadır.

Rüyada denizde kaybolan birini aramak sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına, belki ölümler görüleceğine, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine işarettir.

Rüyada kaybolan oğlunu aramak çevresinden takdir ve teveccüh kazanacağına, işlerinin yolunda gideceğine, şansının bahtının açılacağına, kazancının çoğalmasıyla geçiminin kolay hale geleceğine yorulur.

Rüyada kaybolmuş birini aramak borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına ve üzüntülerini bir köşeye bırakıp işinin başına geçeceğine, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kaybolan terliği aramak dertlerin yükünden kurtulacağına, stresini atacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, çok hayırlı ve güzel kazançlar elde etmesini sağlayacağına işaret eder.

Rüyada kaybettiğin bir şeyi aramak emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, çok zor günler yaşayacağına, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kaybettiği ayakkabıyı aramak yüklü miktarda kazanç getireceğine, kötü yollara gireceğine, parasına da para ekleyeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments