Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşyaları ters görmek

Rüyada eşyaları ters görmek

Rüyada eşyaları ters görmek hayırlı işlerde yer alacağına, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, geçmişte yaşanan sıkıntılı durumların bundan sonra tekrar etmeyeceğine ve kişinin çok daha mutlu ve huzur dolu bir hayata sahip olacağına, herhangi bir şekilde sıkıntılı bir durumla karşılaşmayacağına, ayağını yorganına göre uzatmaması ve önlem almaması halinde icra gibi kötü bir olay yaşanacağına, hayatının kolaylaşacağına, rahatının da yerine geleceğine, üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına yorulur.

Rüyada eşyaları ters gördüyseniz:

  • Evinizde keyifli veya konforu arttırıcı değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada eşyaları ters görmek iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına, karşısına yeni imkanlar çıkacağına, bir sebeple aile bireyleri ile tartışılacağına yorulmaktadır.

Rüyada arabada ters gitmek başarılarının kalıcı olacağına, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine rivayet eder.

Rüyada yatakta ters yatmak attığı her adımı düşüneceğine, işindeki kısmetin ve şansın eskisi gibi yaver gitmeyeceğine, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada ters yönde araç kullanmak maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, bolluğa ve berekete kavuşacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine yorulur.

Rüyada saati ters takmak ona mutluluk getireceğine, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, rahat bir hayata adım atılacağına, işi ile gündeme geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ters ceket giymek kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ters tarafa namaz kılmak bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine, problemli durumlardan birinin çözüleceğine, masa başı bir işe gireceğine, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına inanılır.

Rüyada namaz ters kılmak geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine, işlerin sarpa saracağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, hanesine huzurun, mutluluğun, rahatın ve konforun geleceğine işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments