Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşya yıkamak

Rüyada eşya yıkamak

Rüyada eşya yıkamak düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, şöhret ve hayır getireceğine, çok büyük maddi ve manevi sorunlar ile karşılaşacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, borçlarını ödeyeceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine, ondan mümkün mertebe en doğru şekilde faydalanacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşya yıkamak gördüyseniz:

  • Son dakikada bir program değişikliği yapmanız gerekebilir.

Rüyada eşya yıkamak kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, anne babayla ters düşüleceğine delalettir.

Rüyada eşyalarını aramak manevi olarak çökmekle kalmayacağına, kötü halin son bulacağına, büyük bir şöhrete sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada yeni bir eşya almak uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, dua alacağına, kötü bir melanetin uzun süre peşinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bakır süs eşyası görmek kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine alamet olan rüya, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, işlerini çok iyi yerlere getireceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, hiç beklemediği bir anda çok ağır bir hastalıkla karşı karşıya kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşyaların tozunu almak yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine, kırgınlıklar yaşanacağına inanılır.

Rüyada ölmüş kişinin eşyalarını görmek aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, dualarının, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, her geçen gün daha ünlü olunacağına ve çalışmalarla birlikte çok iyi bir noktaya gelineceğine delalettir.

Rüyada kamyonda eşya taşımak ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, bu sayede yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, başında dönüp duran kara bulutların dağılacağına yorulur.

Rüyada ölen birine eşya vermek kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, yapılan hataların yakında telafi edileceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments