Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni bir eşya almak

Rüyada yeni bir eşya almak

Rüyada yeni bir eşya almak çok önemli bir sağlık sorunu olmadığı için kısa sürede ortadan kalkacağına, kendisinden hayır beklenemeyen dosta, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine, rahat geçinerek yaşayacağına, yol göstereceğine, mutsuz, üzgün ve karamsar olacağına, yapılan tartışmaların ve sıkıntıların son bulacağına, daha güzel ve daha iyi yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeni bir eşya almak gördüyseniz:

  • Gerçekleri öğrenerek ilerlemenizde fayda var.

Rüyada yeni eve yeni eşya almak güzel işler yapacağına, hiç yokluk ya da darlık çekilmeyeceğine, yakında güzel haberler alarak sevineceğine işaret eder.

Rüyada evine yeni eşyalar almak istenilen bir birliktelikten sonra yapılacak mutlu bir evlilik yapacağına, hayır getirecek bir işe girileceğine, bu işte büyük bir başarıya imza atılacağına, çok iyi işler gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada ev eşyalarının yenilendiğini görmek kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine ve uzun zaman önce yapılmış olan bir hata yüzünden maddi ve manevi olarak çok yıpranacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, iyi olan hayatının ve hayat şartlarının kısa süre içinde olumsuz yönde değişmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşyalı yeni ev görmek işlerin bir anda yoluna gireceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, gittikçe daha fazla içine kapanıp çok üzücü ve can yakıcı sorunlar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeni beyaz eşya almak en kötü koşulda bile mücadeleyi, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada yeni mutfak eşyası görmek uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine ve çok büyük rahatlık sağlayacağına, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine, dinen sakıncalı bir iş işlediğine tabir olunur.

Rüyada yeni ev yeni eşyalar görmek aile bireylerinden biri ile büyük bir tartışma yaşayacağına, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına delalet eder.

Rüyada yeni ev yeni eşya görmek zararın gittikçe daha da artacağına, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments