Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölen birine eşya vermek

Rüyada ölen birine eşya vermek

Rüyada ölen birine eşya vermek sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, rüyayı gören kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına, buna doğru orantılı olarak da çok para kazanıp hayallerine kavuşacağına delalettir.

Rüyada ölen birine eşya vermek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin manipulatif cümleleri ya da aklınıza yatmayan önerileri varsa, katılıyor ya da inanıyor gibi yapmanızın çok da mantıklı bir açıklaması olmayabilir.

Rüyada ev eşyalarını dağınık görmek çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine, rüya sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada eşyaları oynatmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına, kazançlı işlere gireceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada otobüsle eşya taşımak yüksek bir makama geleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine tabir olunur.

Rüyada evden eşyaları toplamak çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, kredi çekileceğine, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına delalettir.

Rüyada ev eşyası hediye almak bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, geçim derdi yaşamayacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada dolap dolusu eşya görmek planlarının istediği şekilde işleyeceğine, eğlenceli şekilde yaşayacağına, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pembe eşya görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, zor zamanlar geçirileceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, gelirinin azalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine rivayet eder.

Rüyada ev eşyaları almak sevdiklerini, istediklerini, hayal ettiklerini de hoşlanmadıklarını, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine ve ferah düzeyinin de artacağına, dünya hayatına dair hayal kurulan her şeye en güzeliyle kavuşulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments