Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşya mağazası görmek

Rüyada eşya mağazası görmek

Rüyada eşya mağazası görmek yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, evlerin ayrılacağına, hem hayatının kurtulacağına, yeni maddi kapıların size açılacağın, ipliklerini pazara çıkaracağına, hayatı boyunca rahat yaşayacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, iyi bir evlilik yapılıp daha da mutlu bir hayat sürdürüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşya mağazası gördüyseniz:

  • Kendi önceliklerinizi hatırlamalısınız.

Rüyada beyaz eşya mağazası görmek anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, rüya sahibinin tüm sıkıntılarının ve çektiği zahmetin artık son bulacağına, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Rüyada eşya mağazası görmek bedeninin şifa bulacağına ve ruhunun da güzelleşeceğine, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, bu sayede hayatının çok daha iyi duruma geleceğine delalettir.

Rüyada büyük mağaza görmek sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, iyi halinin kalmayacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mağazada elbise görmek sahip olacağı itibar ve zenginlik sayesinde de her zaman ayrıcalık ve özel muamele göreceğine, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine işaret eder.

Rüyada mağaza görmek içinden çıkılmaz bir hal alacağına, iyilik bulacağına, kurulacak bir ortaklık ile çok sevinçli ve mutluluk dolu bir yola girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada mağazada ayakkabı görmek birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine ve bir daha cesaret edip büyük adımlar atamayacağına, evliliklerde de sudan bahanelerle çıkacak tartışmalara ve kişinin sinirlerine hakim olmakta zorlanacağı bir süreç yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada mağaza satın almak hasret çeken sevgililerin kısa zamanda kavuşacaklarına ya da sevilen kişiyle sürpriz bir karşılaşma olacağına, geçiminin daha kolay hale geleceğine, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada kendini mağazada görmek zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments