Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mağaza satın almak

Rüyada mağaza satın almak

Rüyada mağaza satın almak kariyerinin yükseleceğine, hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, bekar kimseler için ise muradının gerçek olup, güzel bir evlilik yaşanacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, büyük başarılara işlere imza atılacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine tabir olunur.

Rüyada mağaza satın almak gördüyseniz:

  • Bazı planlarınızı yürütme veya ortaya koyma konusunda ısrarcı ya da inatçı olabilirsiniz.

Rüyada mağaza satın almak ağız tadını ve keyfini yitireceğine, kazanılan paranın bereketinin olmayacağına, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına delalet etmektedir.

Rüyada mağazada elbise görmek sıkıntılarının ve sorunlarının sona ermesinde çok büyük fayda sağlayacağına, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine ve çok büyük maddi zararlara uğranacağına inanılır.

Rüyada büyük mağaza görmek maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine ve çok büyük bir mutluluk ve huzur ortamı sağlayıp iş hayatında daha başarılı olunmasına çalışacağına tabir olunur.

Rüyada mağazadan elbise aldığını görmek eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, aksiliklerle, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, elinde bulunan imkânları yardıma muhtaç olan insanlar için kullanacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayakkabı mağazası açmak yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, çok daha mutlu olunacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, sağlığına veya güzel ahlaka kavuşacağına, eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına rivayet eder.

Rüyada mağaza görmek güzel bir şekilde devam eden ve büyük kazanç beklentisi ile yapılan bir projenin askıya alınacağına, malından ve parasından kaybedeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada mağaza sahibi olmak bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine ya da askıya alınacağına, korkularının üzerine gideceğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada mağaza sahibi olduğunu görmek gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, üzüntülü bir haber alınacağına, sağlık sorunları yaşanacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, yetim sevindireceğine ve düşkün kimselerin elinden tutacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments