Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mağazada ayakkabı görmek

Rüyada mağazada ayakkabı görmek

Rüyada mağazada ayakkabı görmek ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, hak ettiklerine, hayallerine, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına, bulduğu bir hata sayesinde büyük bir yaygara kopartacağına, daha pozitif biri olacağına, işlediği hayır nedeni ile çevresindekilerin taktirini kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada mağazada ayakkabı gördüyseniz:

  • Yaşam standardınızı yükseltmenize veya geleceğinizle ilgili olumlu adımlar atmanıza faydası olabilecek kişilerle konuşabilirsiniz.

Rüyada mağazada ayakkabı görmek atılan her adımda hayırlı yollara girileceğine, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine, çok güzel günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada mağazadan ayakkabı almak az ama öz insanla görüşme kararı alacağına, dünya nimetlerinden daha fazla istifade edeceğine, neşesini kaçıracağına inanılır.

Rüyada ayakkabı mağazasına gitmek daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, deyim yerindeyse insanların nutkunun tutulmasına sebep olacak bir işe imza atılacağına yorulur.

Rüyada ayakkabı mağazası açmak kazancının düşeceğine, ailesinde gerginlikler yaşanacağına, başka insanların söylediği şeyler yüzünden sevdiği kişiyi kırdığına, yaptığı çalışmalar ile hayırlı işlere imza atacağına yorulur.

Rüyada ayakkabı mağazasına girmek her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine ve uzunca bir süre yalnız kalacağına, kurulacak olan bir ortaklığın çok mutlu ettirecek bir gelişmeye ve ferahlığa kapı açacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayakkabı mağazası görmek yaptığı işlerin günbegün artacağına ve parasal olarak çok iyi yerlere geleceğine, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına, dertlerin ve sorunların aşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada elbise mağazası görmek sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, kazancın sürekli artacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine ve hayırlı bazı kişiler ile tanışıp iş hayatında hiç umulmadık ve hayal edilmedik mevkiler ve başarılar ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada mağaza dolaşmak burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, mali krize gireceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments