Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mağaza görmek

Rüyada mağaza görmek

Rüyada mağaza görmek uzmanlığı dışındaki bu iş sayesinde kişinin çok zengin bir hayat süreceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, bahtının açık olacağına, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, bununla birlikte ruhsal olarak çok büyük bir motivasyon elde edileceğine delalet eder.

Rüyada mağaza gördüyseniz:

  • Doğru verilere sahipseniz, maddi veya üretkenlik gerektiren Koşullarınızdan ödün vermeniz gerekmiyor.

Rüyada mağazada elbise beğenmek kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, bu sayede çok dikkat çekeceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde adından sıkça söz ettireceğine rivayet eder.

Rüyada mağaza dolaşmak kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, zamanını Allah yolunda hayır işleriyle geçireceğine, pürüzlü durumları halletmek için aile üyelerini ikna etmek isteyeceğine delalettir.

Rüyada kendini mağazada görmek rahatsızlık duyduğu konularda mutluluk bulacağına, hayatı neredeyse baştan aşağı değiştirecek bir konuda uzun uzun düşünerek karar verileceğine, borcunun kalmayacağına inanılır.

Rüyada giyim mağazası görmek yaşadığı parasal krizden kurtulacağına, işlerinin hiçbir zaman aksamayacağına, haneden birinin ayrılacağına yorulmaktadır.

Rüyada mobilya mağazası görmek yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yeni bir işte can sıkıcı bazı olaylar yaşanacağına, aksiliklerin ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada kozmetik mağazası görmek hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine, çok üzüntü yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada elbise mağazasına gitmek kudret sahibi olacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine yorulur.

Rüyada çeyiz mağazası görmek uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, elinin de bolluk göreceğine, ardından sevinçli bir haber alınacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments