Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini mağazada görmek

Rüyada kendini mağazada görmek

Rüyada kendini mağazada görmek çok sevdiği ve değer verdiği insanlara iş hayatında daha önce karşılaşılmamış kadar büyük fırsatlar elde etmelerinde çok büyük bir yardımda bulunulacağına, en önemli anlarda destek görüleceğine, birden fazla ortakla iş kurulacağına, işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine, sıkıntılı bir işe girileceğine, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendini mağazada gördüyseniz:

  • Başkalarının taleplerine göre değil, kendi ihtiyaçlarınıza uyan değişiklikler yapmalısınız.

Rüyada alışveriş mağazası görmek sağlık konusunda da bazı endişelere kapılacağına, ağız tadından olacağına, küçük işlere sermaye harcamayacağına yorulur.

Rüyada kendini mağazada görmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yeni bir yola gireceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına rivayet eder.

Rüyada bir mağaza görmek yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına, hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, hayatının güllük gülistanlık olacağına delalettir.

Rüyada mağaza işletmek zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, büyük bir başarının elde edileceğine, parasal olarak da dara düşmeden, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, sevdiği kişiden de ayrılacağına tabir olunur.

Rüyada kozmetik mağazası görmek sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, sorunlarından kurtulacağına işaret eder.

Rüyada çeyiz mağazası görmek çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine, zorlukların artacağına, problemlerinin çözüleceğine, yaşadığı tatsız, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına işarettir.

Rüyada mağazada elbise beğenmek daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, hayata küseceğine, illet hastalıklara tutulmayacağına yorulur.

Rüyada oyuncak mağazası görmek üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments