Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşya dolabı görmek

Rüyada eşya dolabı görmek

Rüyada eşya dolabı görmek kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına delalet eder. Güzel ve yeni bir ev iş yaşamı için güzel haberler alınacağına, kuş gibi hafifleyeceğine, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, hem de inancını tazeleyerek pek çok cami, medrese ve tarihi mekanları gezerek, maneviyatını daha ön planda tutacağına, ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, işlerinin, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına delalet eder.

Rüyada eşya dolabı gördüyseniz:

  • Evde bir değişim olabilir.

Rüyada eşya dolabı görmek ev içinde de gelirin artması sonucunda mutluluk rüzgarları eseceğine, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada dolap dolusu eşya görmek hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine işaret eder.

Rüyada dolapta yılan görmek çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına, yapılan ahlaksız davranışlara işaret etmektedir.

Rüyada mutfak dolabı yaptırmak şansının artacağına, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine işaret eder.

Rüyada dolaba elbise asmak belalara denk gelmeyeceğine ve kötülüklerden korunacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, maddi olarak çok huzurlu olunacağına, dileklerin yerine geleceğine, tövbelerin kabul olacağına yorulur.

Rüyada dolaptan su içmek hep yerinde sayacağına, korkulan bir durumla karşılaşılacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, sahip olunan gücün kaybedileceğine delalet eder.

Rüyada tahta dolap görmek girdiği projelerden zararla çıkacağına ve eğer kendisini işine vermezse yakın bir zaman içinde iflasın eşiğine geleceğine, yakın zaman içinde çıkan anlaşmazlıkların çözüme kavuşacağına, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, rahatının kaçacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ecza dolabı görmek parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine, kendisine kızacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments