Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada esya bulmak

Rüyada esya bulmak

Rüyada esya bulmak yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, arkasının daha sağlam hale geleceğine, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına, böylece daha büyük adımlar atılacağına, işlerin yoluna gireceğine, zorlukların yaşanacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, çok sevineceği ve büyük bir mutluluk yaşayacağı bir döneme girdiğine ve bu sayede hayatını çok iyi bir şekilde devam ettireceğine rivayet eder.

Rüyada esya bulmak gördüyseniz:

  • Ya kaybolmalı veya diğer planlarınızı zamanında ertelemenin yolunu aramalısınız.

Rüyada esya bulmak hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, mutluluk dolu haberler alacağına, sıkıntılarını aşacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, uzun uğraşlar ve büyük harcamalar sonucu kurulan işin sadece rüyayı gören kişiye değil bütün ailesine kazanç sağlayacağına ve günden güne daha da büyüyeceğine rivayet eder.

Rüyada estağfirullah çekmek işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, işlerinin her zaman büyüyeceğine, niyetlendiği işlere gireceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada yesil esofman görmek dargın olduğunuz insanlarla yeniden barışacağınız ve aradaki küslüklerin biteceğine, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine inanılır.

Rüyada esi tarafindan aldatmak ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, bu sorunların eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, yanlış kararlar alınması suretiyle maddi konularda büyük kayıplar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada esma görmek elinin bolluğa kavuşacağına bu sayede çektiği zahmetin biteceğine, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına işaret eder.

Rüyada esya çalmak büyük bir projeye girileceğine, rüya sahibinin kendi fikrini savunurken herkesin kalbini kıracak konuşmalar yapacağına, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına işaret eder.

Rüyada esmaül hüsna okumak rahatsızlık duyulan bir konuda beklenmedik bir haber alınmasıyla ferahlığa erileceğine, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, şansının kötüye gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada esmaül hüsna kitabı görmek kısa sürede istenilen noktaya gelineceğine, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments