Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada esya çalmak

Rüyada esya çalmak

Rüyada esya çalmak kendisine yardım edecek iş konusunda deneyimli bir kişi sayesinde maddi ve manevi olarak büyük ilerleme yapacağına, ailesini veya sevdiği kimseleri de bu düşüncesiz davranışı nedeni ile çok zor bir durumda bırakacağına, sevineceğine ve mutlu olacağına, yaşanan ailevi sorunların en kısa zamanda çözüleceğine, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, kişinin başarısızlığa düşeceğine delalettir.

Rüyada esya çalmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda şüpheleriniz olsa da, yüzünüzdeki gülümsemeyi korumak zorunda olabilirsiniz.

Rüyada esya çalmak ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, saygınlığının da artacağına, hayırlı bir yoldan gidilmesi ile zor gibi görünen bir işin hızlı bir şekilde yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada bebek esyalari almak kutsal ve güzel duygular yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, kinin ve nefretin son bulacağına delalet eder.

Rüyada esya kırmak çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, kafasına ve kalbine göre bir kimse ile tanışacağına delalettir.

Rüyada hacerül esvede el sürmek anne ve baba ile iplerin kopma noktasına geleceğine, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, takdir toplayacağına alamet eder.

Rüyada esneyen birini görmek dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına, hiç olmadık yerde çıkan bir sorunun bu sayede çözüme kavuşacağına, yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine yorulur.

Rüyada esyalı ev görmek sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, zorluklarının biteceğine, kazanca kavuşacağına, iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine delalettir.

Rüyada esma hüsna okumak rahatsızlıkların şifa bulacağına, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada beşar esaduı görmek kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments