Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada esma görmek

Rüyada esma görmek

Rüyada esma görmek işlerin yoluna gireceğine, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, iş dünyasının önde gelen kişilerinden olunacağına, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, el üstünde tutulur hale geleceğine, bolluk, bereket, zenginlik ve bolluk içinde olacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına inanılır.

Rüyada esma gördüyseniz:

  • Tecrübeniz sizi belli konularda zirveye taşıyabilir.

Rüyada beşar esaduı görmek elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, sorunlu bir hayat yaşayacağına alamet eder.

Rüyada esma görmek herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına ve atılacak olan kötü bir adımın telafi edileceğine, kötü halinden eser kalmayacağına yorulur.

Rüyada esra ismi görmek kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına ve maddi ve manevi olarak çok rahat bir duruma geleceğine, sorunların son bulacağına, geçmişte yaşanan acıların unutulacağı yorulur.

Rüyada esmaül hüsna görmek işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, kendisini ailesine vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada bebek esyalari almak biraz olsun hafifleyeceğine ve hayatın belli bir oranda sıradanlaşarak kişiye nefes alacak zaman kazandıracağına, işlerinin ve iletişiminin bozulacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada esmaül hüsna çekmek çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına, haneye bereket geleceğine rivayet eder.

Rüyada rüzgarın estiğini görmek rakiplerin alt edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, rüya sahibinin önceliklerinin farklılaşacağına, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına ve eş, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada hacerül esvede el sürmek attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, çirkin sözler işitileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments