Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada esi tarafindan aldatmak

Rüyada esi tarafindan aldatmak

Rüyada esi tarafindan aldatmak büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine, pek çok kişinin hayatını kurtaracağına ve sayısız hayır işleyeceğine, herkesin takip ettiği ve çok sevdiği birisi olacağına, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, kendini dinine daha fazla vereceğine, çevresindekilerin gerçek yüzlerinin ortaya çıkacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına delalet eder.

Rüyada esi tarafindan aldatmak gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla veya partnerinizle keyifli vakit geçirebilirsiniz.

Rüyada esi tarafindan aldatmak hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, çok mutlu olacağına, sevineceğine yorulur.

Rüyada kocasi tarafindan aldatmak çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, böylece parasal olarak iyi bir duruma gelineceğine inanılır.

Rüyada esmaül hüsna zikretmek sevdiği bir kişinin yaşayacağı bir sağlık sorunu yüzünden çok üzüleceğine, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına, kendisine yeni bir hayat kuracağına, yeni bir sosyal çevreye gireceğine yorulur.

Rüyada esmaül hüsna görmek problemlerini çözeceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, aslında çok mütevazı hayalleri olmasına rağmen kendisine mucize gibi gelecek olumlu gelişmeler yaşayacağına, ömrü boyunca mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yesil esofman görmek çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine, dertlerinin günden güne artacağına alamet eder.

Rüyada esya yerlestirmek çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine inanılır.

Rüyada esmaül hüsna dinlemek gözünün başka kimseyi görmeyeceğine, hayırlı haberlere, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına alamet etmektedir.

Rüyada evin içinde rüzgar estiğini görmek günahlarından kurtulmak için Allah’a sığınacağına, saç stilini ve giyim kuşamını değiştireceğine, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine ve hak etmediği davranışlara maruz kalacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments