Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada estağfirullah çekmek

Rüyada estağfirullah çekmek

Rüyada estağfirullah çekmek bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, kendisini iyi hissetmesine vesile olacak çarelere ve çözümlere kavuşacağına, uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, kendisini de, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, zaferlere doymayacağına, sağlıkla ilgili yaşanan bir sorunun düzeleceğine ve rahat  bir nefes alınacağına, sorunlu bir hayat yaşayacağına delalettir.

Rüyada estağfirullah çekmek gördüyseniz:

  • İşinize duygularınızı karıştırmamanız gerekiyor.

Rüyada esmaül hüsna çekmek büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada estağfirullah çekmek isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine işaret eder.

Rüyada esmaül hüsna duymak hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine alamet etmektedir.

Rüyada esmaül hüsna zikretmek kişinin hacetlerinin gerçekleşmesine, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, rüyayı gören kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına yorulur.

Rüyada esra ismi görmek iş yerinde çok zarar edileceğine, özellikle bekar kimseler için eğlenceye düşkün, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine, özellikle de özel hayatında fırtınalar kopacağına işaret etmektedir.

Rüyada rüzgarın estiğini görmek işlerin çok ters gitmeye başlayacağına, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada esma görmek mutluluk dolu haberler alacağına, insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına, erkekler için pek çok kadını etkileyen çapkın biri olarak anılacağına işaret eder.

Rüyada hacerül esvedi öpmek rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments