Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada esmaül hüsna duymak

Rüyada esmaül hüsna duymak

Rüyada esmaül hüsna duymak hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, rüya sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına, ancak daha sonra ortaya çıkacak ve rüyayı gören kişinin zor zamanlar geçirmesine ve aile hayatı içinde çok sıkıntılı ve zor durumlar ile karşılaşmasına sebep olacak olaylar yaşayacağına, konforunun yerinde olacağına, işinin gücünün hep rast gideceğine, güzel günler yaşayacağına, aile bireyleri arasında sürtüşmeler olacağına alamet eder.

Rüyada esmaül hüsna duymak gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili yeni planlar, dekorasyon, taşınma, alım satım, ev arkadaşı, kiralama v.b türü işler söz konusu olabilir.

Rüyada esmaül hüsna duymak uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, sorunlarını sevdiği kişilerden alacağı destek ile kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, aileye büyük bir ev alınacağına delalettir.

Rüyada esyaları toplamak hayatının yolunda gideceğine, kötü haberlerin alınacağına, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına delalet eder.

Rüyada hacerül esvedi öpmek çok rahat bir döneme girileceğine, elinde bulunan ve kendisini çok daha zor durumlarda idare etmesi için sakladığı bir miktar parayı yeni işi için harcayacağına, rüya sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına inanılır.

Rüyada esya bulmak sıkıntıya, zorluğa ve darlığa düşeceğine, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine alamet eder.

Rüyada esma görmek hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, hem sevilen, takdir edilen kişi olacağına rivayet eder.

Rüyada evin içinde rüzgar estiğini görmek kişinin hayatında olumlu gelişmeler ve hayırlı yenilikler yaşanacağına, atılımlarda ve girişimlerde bulunacağına, sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine alamet eder.

Rüyada rüzgarın estiğini görmek eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, kötü günlerin arkada kalacağına, hayırlı yollara gireceğine, kazançlı işler yapacağına işarettir.

Rüyada esya çalmak neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments