Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada rüzgarın estiğini görmek

Rüyada rüzgarın estiğini görmek

Rüyada rüzgarın estiğini görmek zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, böylece kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı büyük adımlar atacağına, içinin rahatlayacağına, büyük bir ikilemde kalacağına, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine, birçok açıdan sıkıntılarla dolu bir döneme girileceğine, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına yorulur.

Rüyada rüzgarın estiğini gördüyseniz:

  • Kararsız kaldığınız konularda sezgilerinize güvenebilirsiniz.

Rüyada rüzgarın estiğini görmek hayır getirecek bir işe girileceğine, bu işte büyük bir başarıya imza atılacağına, endişe edilen durumların ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine, kişinin endişe ettiği konuları sabır ve azim göstererek çözebileceğine işarettir.

Rüyada çok rüzgar estiğini görmek fiziksel olarak da, ruhsal olarak da yenilenerek, önemli kararlar alınacağına, mubah olmayan yollara sapacağına, ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına delalettir.

Rüyada evin içinde rüzgar estiğini görmek bazı kayıplar olabileceğine, kendisini iyi hissedeceğine, hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada esyalarını kaybetmek günah işlemekten korunacağına, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, büyük fırsatlar yakalayacağına, bu fırsatları düzgün bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada esyaları toplamak etrafındaki insanlar ile sürekli tartışıp duracağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine ve ondan sürekli yardım görüp, iyi anlaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada esmaül hüsna duymak eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, zor günler geçireceğine, yaşama karşı isteğini kaybedeceğine delalettir.

Rüyada esortman almak sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, üst düzey çalışmalara imza atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada hacerül esvede el sürmek mutluluktan havalara uçulacağına, malının artmasına, bereketlenmesine, evlendiklerinde eşleri tarafından çok sevileceklerine ve saygı göreceklerine, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments