Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşle vedalaşmak

Rüyada eşle vedalaşmak

Rüyada eşle vedalaşmak değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine, yeni bir iş için deneyim edinme hevesine kapılacağına, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına, iyi fırsatlar, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine, kafasına göre birini bulacağına, rüyasında salatalık toplayan kişi kadın ise, temiz saf bir adamla evlenebileceğine işaret eder.

Rüyada eşle vedalaşmak gördüyseniz:

  • Uzakta bulunan bir kadından haber alamadığınız ya da hoşunuza gitmiyecek haberler aldığınız için moraliniz bozulabilir.

Rüyada eşle vedalaşmak şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, sahip olduklarının kıymetini bileceğine, eşinden yana huzurlu olacağına ve yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Rüyada eşiyle vedalaşmak zor zamanlar yaşanacağına, rüya sahibinin işlerinin açılacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine, alacağı borçları vaktinde ödeyemediği için arkadaş çevresiyle de arasının bozulacağına inanılır.

Rüyada vedalaşırken ağlamak bir daha işyerine gelmeyeceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, iş hayatı içinde neredeyse bir sıkıyönetim ilan edeceğine rivayet eder.

Rüyada anne babayla vedalaşmak işlerinin bu kişiler tarafından engellenip maddi olarak zarara uğratılmasına, bu yüzden aile hayatı içerisinde huzursuzluk, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, bahtının açık olacağına, iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşlarıyla vedalaşmak sorunların yeni sorunlar doğuracağına, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, işlerin büyük başarılar getireceğine tabir olunur.

Rüyada sevgiliyle vedalaşmak hem iş hem de özel hayatında istediği ve aradığı mutluluğu bulacağına, ana baba için büyük bir ev alınacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine delalet eder.

Rüyada veda hutbesi görmek musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, kendisini tatmin etmeyecek, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına inanılır.

Rüyada birileriyle vedalaşmak sosyo ekonomik durumunun iyileşeceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine bu sayede de hem kazancının hem de huzurunun artacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments