Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vedalaşırken ağlamak

Rüyada vedalaşırken ağlamak

Rüyada vedalaşırken ağlamak rüya sahibinin pek çok zorlukla ve musibetle mücadele etmek zorunda kalacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına, işlerini yoluna sokacağına, kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, güzel günlerin geleceğine, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına ve zorluklar karşısında kendisine inancını tazeleyerek mücadele vermeye devam edeceğine, resmi bir göreve getirileceğine ve üst makamlara çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada vedalaşırken ağlamak gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınıza veya sevdiğiniz kişilere zaman ayırmanızda fayda var.

Rüyada ağlamak vedalaşmak şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, tüm dileklerin tutacağına, oğlunun da ömrünün uzun ve sağlıklı olacağına, büyük kazanç sağlanacağına delalettir.

Rüyada vedalaşırken ağlamak harcadığının çok daha fazlasını geri kazanacağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine, konforunun ve keyfinin yerinde olacağına ve hayatının mutluluk içinde geçeceğine işaret eder.

Rüyada komşularla vedalaşmak çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, ekmeğinin çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşla vedalaşmak yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına, hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğine veda etmek aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına, çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, büyük bir adım atılacağına, ticaretinin hızlanacağına, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine işarettir.

Rüyada ölmüş babayla vedalaşmak rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine, çevreye karşı itibarın artacağına, ailesini ve kendisini korumak için her zamankinden daha dikkatli olacağına rivayet eder.

Rüyada birinin veda ettiğini görmek toplum nazarında saygın bir kimliğe kavuşulacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına alamet eder.

Rüyada eşle vedalaşmak yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine ve her zaman iyi bir insan olup herkesin hayır duasını alacağına, en kutsal ve en yoğun duyguları yaşayacağına, kendisini takdir edenlerin de, çekemeyenlerin de çoğalacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments