Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşiyle vedalaşmak

Rüyada eşiyle vedalaşmak

Rüyada eşiyle vedalaşmak yaşanan tüm sorunların sona ereceğine, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, huzurunun bozulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine, aile bireylerinin arasının açılacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, kararsızlığından, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına, bahtının ve geleceğinin açık olacağına, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşiyle vedalaşmak gördüyseniz:

  • Dostlarınızdan birisinin borç isteğiyle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada eşle vedalaşmak kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına, hataların düzeltileceğine ve istenen her şeye kavuşulacağına, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına işaret eder.

Rüyada eşiyle vedalaşmak hiç beklemediği bir yerden para geleceğine ve çok iyi bir yere terfi alacağına, rüya sahibinin yıpranacağı ve üzüleceği kadar kötü günler geçireceğine, işlerinin rast gideceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşla vedalaşmak maddi ve manevi olarak çok büyük destekler vereceğine ve borçlarından kurtulmasına yardımcı olacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine ve bu yüzden insanlara olan güvenin sarsılacağına delalettir.

Rüyada vedalaşma görmek ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine alamet eder.

Rüyada kardeşle vedalaşmak çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına, emrinde insan çalıştıracağına, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına alamet etmektedir.

Rüyada ölüyle vedalaşmak kazanca ve ekmeğe kavuşacağına, inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, karşısına kendisine hayır, mutluluk, huzur getirecek birinin çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşlarıyla vedalaşmak arkasının daha sağlam hale geleceğine, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına, sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliye veda etmek rakipleri mağlup edeceğine, makam sahibi olacağına, çok mutlu bir hayata sahip olacağına, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments