Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eskiden sevdiği kişiyi görmek

Rüyada eskiden sevdiği kişiyi görmek

Rüyada eskiden sevdiği kişiyi görmek kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, zenginliği ile göz dolduran ve rahat bir hayata sahip olan biri olacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, uzun zamandan beri yapılan çalışmalarda ortaya çıkan sıkıntıların sona ereceğine, çok önemli olmayan bir sebepten ötürü malının büyük bir kısmını kaybederek çok büyük zarara uğrayacağına, sevinçli haberler alınacağına, işinde en üst noktaya gelmek için hırslı, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine delalet eder.

Rüyada eskiden sevdiği kişiyi gördüyseniz:

  • Çözülmemiş problemleri çözmek veya rafa kaldırılmış olayları hızlandırmak için elinizden geleni yapmanız durumunda sonuç alabilirsiniz.

Rüyada eskiden sevdiği kişiyi görmek karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada eskiden aşık olduğun kişiyi görmek kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, yeni iş teklifleri alacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, insanlara koşulsuz güveninin neticesinde zarar ziyana uğrayacağına işarettir.

Rüyada eskiden sevdiği birini görmek işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, bir toplulukla beraber hareket edileceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine alamet eder.

Rüyada eskiden oturduğum evi görmek büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine, yakın bir zaman içinde hayallerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eskiden yaşadığın evi görmek endişe veren durumların düzeleceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, hayırlı gelişmeler yaşanacağına işarettir.

Rüyada eskiden hoşlandığın birini görmek iş seyahatine çıkacağına ve oradan büyük başarılarla döneceğine, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada eskiden tanıdığın birini görmek kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, işinde terfi edeceğine, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine, bunalacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine işarettir.

Rüyada eskiden oturduğun evini görmek şanssızlığının ortadan kalkacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine, güçten düşeceğine, yorulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments