Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eskiden yaşadığın evi görmek

Rüyada eskiden yaşadığın evi görmek

Rüyada eskiden yaşadığın evi görmek dinin emirlerini hiçe sayacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, sorunlarının ve borçlarının çoğalacağına, rüyayı gören kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, rüya sahibinin kazancının artacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine işaret eder.

Rüyada eskiden yaşadığın evi gördüyseniz:

  • Yeni bir adım atıyor olabilirsiniz.

Rüyada eskiden yaşadığın evi görmek sevdiklerine kavuşacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine, ağzı tadının, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, kendisini tatsız bir durumun ortasında bulacağına delalettir.

Rüyada eskiden yaşadığı evi görmek bolluk ve berekete kavuşulacağına, kudret ve hikmet sahibi olacağına, her kararlarında onların arkasında olacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine alamet eder.

Rüyada eskiden oturduğun evi görmek hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, zora giren işlerin hayra çıkacağı, ele geçen kazancın günden güne artacağına, büyük mutluluklar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eskiden oturduğun eve taşınmak sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, zor ve sorunlu dönemler geçirileceğine, kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada eskiden oturulan evi görmek ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine işarettir.

Rüyada eskiden oturduğum evi görmek iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine ve parada ve malda büyük miktarda artış yaşanacağına, kötülüğe uğramadan yaşayacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada eskiden sevdiği kişiyi görmek kendisine dert edindiği konularda büyük zararlara uğrayacağına, arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine, inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eskiden sevdiği birini görmek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, arabasını ve toprağının olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments