Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eskiden oturduğun evini görmek

Rüyada eskiden oturduğun evini görmek

Rüyada eskiden oturduğun evini görmek köşeye sıkıştıracağına, hastalıklarının düzeleceğine, kişinin elindekilerinden de olacağına, uzun ve hayırlı bir ömre, aile içinde eşlerin sürekli tartışma yaşayacağına, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine, elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, kardeşlerle birlikte girilen bir işte hayırlı bir sonuca ulaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada eskiden oturduğun evini gördüyseniz:

  • Zihinsel olarak zaman zaman oldukça dalgın olabilirsiniz.

Rüyada eskiden oturduğun evini görmek özel yaşamında da beklenmedik iyi gelişmeler sayesinde yalnızlıktan kurtulacağına, üzücü, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına yorulur.

Rüyada eskiden oturduğun eve taşınmak hem rahat bir hayata kavuşacağına, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, rüyayı gören kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada eskiden oturduğum evi görmek yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına ve evleneceğine, kurtuluşu yakalayacağına, hayatının bu sayede güzelleşeceğine, küçük bir sermaye ile büyük kazanç sağlayacağı bir iş yapacağına yorulur.

Rüyada eskiden oturduğun evi görmek sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına, yapılan hataların düzeltileceğine, zarara uğrayacağına ve varlığının azalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eskiden aşık olduğun kişiyi görmek hayırlı terfiler alınacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu çalışmalar sayesinde hayırlı ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağı ve hayırlı kişiler ile iş ortaklıkları yapılacağına yorulur.

Rüyada eskiden oturulan evi görmek kötü işlere girmeyeceğine, kendi işinin sahibi olunacağına, girdiği projelerden zararla çıkacağına yorulur.

Rüyada eskiden ölmüş birini görmek rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, bedenen ve ruhen dinleneceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada eskiden sevdiği kişiyi görmek kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına ve kendisinin olmayan bir borcu ödeyeceğine, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments