Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eskiden sevdiği birini görmek

Rüyada eskiden sevdiği birini görmek

Rüyada eskiden sevdiği birini görmek haneden birinin ayrılacağına, bir ortaklık kurulacağına, yeni bir işe gireceğine, bir sebeple iş hayatında zor günler geçireceğine, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, kazancının epey düşeceğine, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, eş, dost ya da akrabalardan birine verilen sözlerin parasal sorunlar yaşanması yüzünden ödenemeyeceğine, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına delalet eder.

Rüyada eskiden sevdiği birini gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalarınızda veya iş birliklerinizde disiplinli olmanızda fayda var.

Rüyada eskiden sevdiği birini görmek rahat bir hayata sahip olunacağına, kişinin muradına ereceğine ve hayattan yana en büyük beklentisini yaşama şansına nail olacağına, masa başı bir işe gireceğine, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eskiden sevdiği kişiyi görmek çevresinin kalabalıklaşacağına ve sosyal ilişkilerinin de daha canlı ve daha güçlü hale geleceğine, kötü bir duruma düşürüleceğine, yaşamının her anlamda iyileşeceğine, dualarının karşılığını alacağına delalettir.

Rüyada eskiden yaşadığı evi görmek omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde ederek işlerini daha büyüteceğine inanılır.

Rüyada eskiden oturduğun evi görmek insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, birlikte çok büyük bir çalışma ya da bir proje ortaya konulacağına, çektiği zorlukların biteceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına alamet etmektedir.

Rüyada eskiden oturduğum evi görmek hayırlı bir haber alınacağına, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, çok yoğun çalışacağına alamet etmektedir.

Rüyada eskiden oturulan evi görmek çok rahat edeceğine, kendisini çok rahatsız hissedeceğine, sorunlarından ve borçlarından kurtulacağına işarettir.

Rüyada eskiden ölmüş birini görmek rahatlayacağına ve hafifleyeceğine, bir sebeple insanlar ile arasının açılacağına, sevdiklerinin hayatlarındaki olumlu gelişmelere tanıklık edileceğine rivayet eder.

Rüyada eskiden aşık olduğun kişiyi görmek ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine, evli ise yaşadığı sıkıntılardan kurtulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments