Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eskiden hoşlandığın birini görmek

Rüyada eskiden hoşlandığın birini görmek

Rüyada eskiden hoşlandığın birini görmek çok zor bir dönemi bitirip başarılı bir döneme yelken açacağına, hem amaçlarına nail olamayacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine, ne yaşarsa yaşasın dimdik ayakta kalmayı başaracağına, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, hayallerine bir türlü kavuşamayacağına, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine işarettir.

Rüyada eskiden hoşlandığın birini gördüyseniz:

  • Bazı kişiler size maddi manevi bedeller ödetebilir.

Rüyada eskiden hoşlandığın birini görmek büyük ve başarılı kişiler ile tanışılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eskiden aşık olduğun kişiyi görmek eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine inanılır.

Rüyada eskiden sevdiği birini görmek kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, rüya sahibini, üzen, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine inanılır.

Rüyada eskiden sevdiği kişiyi görmek uzun zamandan beri içini kaplamış olan yalnızlık duygusundan uzaklaşarak sevinçli günler yaşayacağına, iyi geçineceğine ve hep afiyette kalacağına, karamsar olacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine alamet eder.

Rüyada eskiden yaşadığın evi görmek sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, maddi sıkıntılardan kurtulmaya, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, kazancının eksilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eskiden tanıdığın birini görmek maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, ilk zamanlarda çok kazanmasa da, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına delalet eder.

Rüyada eskiden oturduğun evini görmek heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine delalet eder.

Rüyada eskiden oturulan evi görmek hastalıkların kalmayacağına, hayatının yoluna gireceğine, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments