Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzüğün eskidiğini görmek

Rüyada yüzüğün eskidiğini görmek

Rüyada yüzüğün eskidiğini görmek sıkıntılardan kurtulup ferahlamaya, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, çalışmaları kötüleyeceğine, geçmişte yapılan hatalardan kaynaklanan problemlerin sona ereceğine, işleri ile ilgili de büyük sorunlar yaşayacağına, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine ve çok iyi bir yere terfi alacağına, kazanç getirecek büyük işlere girecek olan rüya sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine, işlerinin tutacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzüğün eskidiğini gördüyseniz:

  • Çok az bildiğiniz konulara gereğinden fazla zaman ya da para harcama riskiniz var.

Rüyada yüzüğün eskidiğini görmek ekonomik şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına, çok daha güçlü biri haline geleceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzüğünün eskidiğini görmek hayırlı kişiler ile tanışacağına, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, dertlerin biteceğine, çok hayırlı işlere gireceğine bu sayede büyük miktarda para kazanacağına yorulur.

Rüyada evin eskidiğini görmek kısmetinin hep açık olacağına, içinin rahatlayacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine, büyük bir hayal kırıklığı yaşayacağına inanılır.

Rüyada eskiciye eşya satmak kırgınların ve küskünlerin barışacağına, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, bu güzel gelişmelerin iş hayatına da yansıyacağına, kimseye borçlanmayacağına işaret eder.

Rüyada eskiciye bir şey satmak sadece istemenin ya da düşünmenin yetmeyeceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine rivayet eder.

Rüyada eşyanın eskidiğini görmek endişe verici olaylar yaşanacağına, yarınları için isabetli kararlar alacağına, pek çok aksilikle boğuşmak zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada halının eskidiğini görmek hayallerinin ve umutlarının da tükeneceğine, daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, rüya sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına ve baş etmeye çalıştığı sorunların üstesinden başarılı bir şekilde geleceğine alamet eder.

Rüyada elbisenin eskidiğini görmek hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, üzüleceğine, bu yüzden kendi içine kapanacağına, şansın döneceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments