Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elbisesinin eskidiğini görmek

Rüyada elbisesinin eskidiğini görmek

Rüyada elbisesinin eskidiğini görmek eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile rüyayı gören kişinin kendisini başka işlere vereceğine ancak hiçbir şekilde verimli olamayacağına, iş ile ilgili konularda zamansız ve aceleci bir karar vermeden önce sevdiği kimselerin sözünü dinleyip sabredeceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine, çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, rahat bir hayata sahip olunacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, farklı şeyler deneyeceğine, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada elbisesinin eskidiğini gördüyseniz:

  • Bazı anlaşmalar sorun yaratmaya başlıyorsa, şu an tepki vermemekle birlikte, çıkış kapısının yolunu bulmaya çalışmanızda fayda var.

Rüyada elbisesinin eskidiğini görmek düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına, ele geçen kazancın pek bereketli olmayacağına delalettir.

Rüyada elbisenin eskidiğini görmek durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine ve kafasını duvarlara vuracağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, ister istemez çok üzüleceğine inanılır.

Rüyada ayakkabı eskidiğini görmek çok zor zamanlar geçirileceğine sorunların ve sıkıntıların günden güne artacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, düzeninin yıkılmayacağına rivayet eder.

Rüyada halının eskidiğini görmek dini inancı için daha çok vakit ayıracağına, şansının yaver gitmesiyle birlikte bir anda yeniden atılıma geçerek kendini toparlayacağına, İslam inancına uygun şekilde yaşamak için işini değiştireceğine ve ailesine de inançlarını geliştirebilmeleri için sürekli yardımcı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayakkabısının eskidiğini görmek işi ne olursa olsun severek çalışacağına, zor durumların yakın bir zamanda ortadan kaldırılacağına, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına delalet eder.

Rüyada eşyanın eskidiğini görmek durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, çeşitli tartışmalar yaşanacağına, işlerinin açılacağına, bahtının güzelleşeceğine, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada eskiciye eşya satmak evliliklerin bitme noktasına geleceğine ve büyük üzüntüler yaşanacağına, ticaretinin de hızlanacağına, gelirinin azalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine delalet eder.

Rüyada evin eskidiğini görmek başarısının artacağına, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine, onlara galip geleceğine, ün salacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments