Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski mahalleni görmek

Rüyada eski mahalleni görmek

Rüyada eski mahalleni görmek ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, kendisine olan güveninin artacağına, işlerinin büyüyeceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, uzun zamandır hasretini çektiği biriyle kavuşacağına, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, yüksek bir makama geleceğine, önemli işler yapacağına, ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, farklı iş kollarına ulaşacağına, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve rüya sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski mahalleni gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin size dayattığı değişiklikler ani tepkiler vermenize neden olabilir.

Rüyada eski oturduğu mahalleyi görmek yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski oturduğun mahalleyi görmek elinin darlaşacağına, işlerinin bozulacağına ve hayatının ters yönde ilerleyeceğine, ailesi ile arasında bazı tartışmalar yaşanacağına işarettir.

Rüyada eski mahalleni görmek aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, onun yasaklarını çiğneyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski mahalleyi görmek maddi anlamda kendisini toparlayacağına, hem mal ve para kaybedeceğine hem de yüzünü yere eğdirecek işlere bulaşacağına, şanssızlığa rast geleceğine ve kısmetsizlik içinde kalacağına yorulur.

Rüyada eski yaşadığı mahalleyi görmek uzun bir zaman önce büyük bir tartışma yaşadığı bir kişinin kendisine kurduğu tuzakları bozacağına, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, darda kalacağına yorulur.

Rüyada eski bir mahalle görmek çalışmalarının ve projelerinin yakın bir zaman içinde büyük kazanç elde edeceğine, eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, farklı mesleklerden insanlarla bir araya geleceğinize ve yeni ortaklıklar sayesinde kazanacağınız ticari itibarın da artacağına inanılır.

Rüyada eski mahallemi görmek kişinin başarıları nedeni ile ülke dışında da ünleneceğine, ticaretin önünün açılacağına, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada eski mahalleye taşınmak arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına ve aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, başarılı bir kişi olacağına, yaptığı işlerle çok ses etireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments