Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski bir mahalle görmek

Rüyada eski bir mahalle görmek

Rüyada eski bir mahalle görmek gelecekte de istediklerine kolayca erişebileceğine, iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine ve büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı kazançlara ulaşacağına, zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, kötü gidişe dur denileceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, kul hakkına girmeyeceğine, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada eski bir mahalle gördüyseniz:

  • İşinizi veya sağlığınızı ilgilendiren değişiklikler yapmanız gerekiyor.

Rüyada eski oturduğu mahalleyi görmek mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, hatalı yollara sapılacağına, sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine delalettir.

Rüyada eski bir mahalle görmek kazancın ikiye katlanacağına, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, variyet sahibi olacağına, helal ekmek yiyeceğine delalettir.

Rüyada eski mahalleni görmek içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, yepyeni projelerle uğraşacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski mahalleye taşınmak rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına, eline geçen kazanıcın gitgide azalacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına delalettir.

Rüyada eski mahalle arkadaşını görmek uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, sağlık sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına delalettir.

Rüyada eski yaşadığı mahalleyi görmek bolluğun ve verimin de artacağına, kendisini zorlayan sorunlardan ve durumlardan yakın bir zaman içinde sorun yaşamadan kurtulacağına, sahip olduklarının hesabını tutmakta zorlanacak kadar büyüyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski mahalleye gitmek aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, herhangi bir sorun ile karşılaşmayacağına ve huzurlu ve refah içinde bir hayat süreceğine alamet eder.

Rüyada eski mahalleyi görmek ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, göğüs germek zorunda kalınacağına, sonucunda da istediklerini kolaylıkla ele geçireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments