Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski mahalleye gitmek

Rüyada eski mahalleye gitmek

Rüyada eski mahalleye gitmek doğru seçimler yapacak olan rüya sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, inancının eksileceğine, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, hem çok mutlu olacağına hem de etrafındaki insanları çok mutlu edeceğine, kendisini çekemeyen insanlardan gelecek olan kötülükler yüzünden işlerde yaşanan aksamaların sonunda düzeltileceğine, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine, onlardan gelecek yenilgileri ve zararları daha baştan önleyeceğine, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına tabir olunur.

Rüyada eski mahalleye gitmek gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun erkeklerle olan her tür işinizde bazı sorunlar yaşayabilirsiniz.

Rüyada eski mahalleye gitmek üst düzey çalışmalara imza atılacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, hayata yapacağı başlangıcı en sağlam hale getirmek için aile desteğini de alacağına, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada çingene mahallesine gitmek şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine ve kendisine uygun bir işe girerek rakiplerine fark atacağına, çok sevineceğine ve heyecanlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski bir mahalle görmek hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, çok daha iyi başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski oturduğun mahalleyi görmek onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine, mutluluğunun her geçen gün artacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski oturduğu mahalleyi görmek bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, sorumlulukların azalacağına, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski mahalleye taşınmak kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, en gösterişli arabalara bineceğine, uzun zamandır ödeyemediği bir borçtan dolayı üzüleceğine yorulur.

Rüyada eski mahalleni görmek yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına inanılır.

Rüyada eski mahalleyi görmek büyük sıkıntılar çekeceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, şansın yaver gideceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments