Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski mahallemi görmek

Rüyada eski mahallemi görmek

Rüyada eski mahallemi görmek hak yolunda bir yaşam süreceğine, canının derdine düşeceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, dertlerinin sona ereceğine ve huzuru bulacağına, hayatını kazanırken keyif alacağına, üzüleceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, sosyal hayatında çok sevdiği ve değer verdiği biri ile arasının bozulacağına, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski mahallemi gördüyseniz:

  • Bırakın herkes bildiği gibi yapsın veya bildiği yoldan gitsin.

Rüyada eski mahalleye gitmek mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, yollarının açılacağına, beklentilerinin, amaçlarının, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine inanılır.

Rüyada eski mahalleye taşınmak daha fazla para kazanacağına, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski mahalle arkadaşını görmek engel teşkil edeceğine ve onu karar aşamasında kısıtlayacağına, kime danışacağını bilemez olacağına, trenin tünelden çıkması ise çalışma hayatında yaşadığınız zorlukların biteceğine tabir olunur.

Rüyada eski yaşadığı mahalleyi görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, herkesin önünde olacağına, sorunlarının azalacağına işarettir.

Rüyada eski oturduğun mahalleyi görmek insanlar tarafından daha büyük bir baskı göreceğine, aşırı agresif bir hale gelmesinden dolayı iş ortamında da sorunlar yaşayacağına, hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski mahalleyi görmek ilerleyeceğine, yükseleceğine, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine işaret eder.

Rüyada eski oturduğu mahalleyi görmek amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine alamet eder.

Rüyada eski mahalleni görmek maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, ailesini de aynı ölçüde mutlu edip, gururlandıracak işler yapacağına, programların ve projelerin tutmayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments