Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski yakın arkadaşını görmek

Rüyada eski yakın arkadaşını görmek

Rüyada eski yakın arkadaşını görmek hüsrana uğrayacağına, her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, insanları kırmak istemese bile bu süreçte ağzından çıkanları kulakları duymayacağı için sonradan üzüleceği konuşmalar yapacağına, kazancının epey düşeceğine ve aile hayatında hiç aklına gelmeyecek olaylar ile karşılaşacağına, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına, iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, ekmeğinin verimli olacağına alamet eder.

Rüyada eski yakın arkadaşını gördüyseniz:

  • Her zaman başkalarını düşünerek davranmak kolay olmayabilir.

Rüyada eski sevgiliyi yakın arkadaşıyla görmek sorunların ve engellerin biteceğine, içinde barındırdığı bütün sıkıntılarının sona ereceğine, isteklerini yerine geleceğine, müjdeli haberler alacağına tabir olunur.

Rüyada eski yakın arkadaşını görmek ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, meşakkate düşeceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin en yakın arkadaşını görmek dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, üzüleceğine, önemli ve büyük adımlar atacağına, bu durumun da herkesin dikkatini çekeceğine, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin yakın arkadaşını görmek içini kemiren kuşkuları alt edeceğine ve aklındaki şeytanı susturmayı başaracağına, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına, sevinçten gözyaşı dökeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski yakın arkadaşı görmek gerçekleştireceği çok büyük bir proje ile birçok kişi tarafından isminin duyulacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, ev içinde de gelirin artması sonucunda mutluluk rüzgarları eseceğine inanılır.

Rüyada eski sevgiliyle yakın olmak her istediğini elde edeceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, işe gösterilen ilginin artacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada eski sevgiliyle yakınlaşmak eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, yaşamını daha iyi planlayacağına, üzerindeki baskıdan kurtulmak için harekete geçileceğine yorulur.

Rüyada eski eşle yakınlaşmak başarısız olacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, zor zamanlar yaşanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments