Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyle yakınlaşmak

Rüyada eski sevgiliyle yakınlaşmak

Rüyada eski sevgiliyle yakınlaşmak sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, ancak bu adımları ve yapılacak çalışmalar sonunda kazanılacak başarıyı ve kazancı kıskanan bir kişi tarafından işlerinin bozulmaya çalışıldığına, bu yüzden çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına, büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına, işlerinin düzene gireceğine, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, eve kapanacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, maddi ve manevi açıdan çok zarar görüleceğine, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle yakınlaşmak gördüyseniz:

  • İşler sürpriz bir şekilde ilginç bir yöne ilerleyebilir.

Rüyada eski sevgilinin en yakın arkadaşını görmek sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada eski sevgiliyle yakın olmak iyi ve kolay geçim halinde olacağına, borçlarının ödeneceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, bir anda atılıma geçeceğine işarettir.

Rüyada eski sevgilinin yakın arkadaşını görmek maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgiliyle yakınlaşmak eşiyle bazı konularda ters düşeceğine, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, rüyayı gören kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi yakın arkadaşıyla görmek haksızlıklara uğranılacağına, yeni arkadaşlıklar kuracağına, yeni mekânlara gireceğine, sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada eski eşle yakınlaşmak hane halkının başına çok vahim bir olay geleceğine, sevinçli haberler geleceğine, daha iyi bir eve çıkılacağına, herkesin istediği şeye kavuşacağına, aile bireyleri arasındaki bağın her geçen daha sağlam bir hal alacağına ve çok mutlu, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine yorulur.

Rüyada eski yakın arkadaşını görmek üzerinden uykusuz kalarak ve çok çalışarak ortaya koyduğu plan ve projelerinin boşa gideceğine bunun da kendisi için büyük hüsran olacağına, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına, geçimini rahat şekilde sağlayacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine inanılır.

Rüyada eski yakın arkadaşı görmek çok özel fırsatlar elde edeceğine ve böyle teklifler alacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, elinin bollaşacağına, işlerine bereket geleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments