Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyle yakın olmak

Rüyada eski sevgiliyle yakın olmak

Rüyada eski sevgiliyle yakın olmak gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, huzura kavuşacağına, büyük atılımların yapılacağına, dedikodu edeceğine, çaresiz insanların çaresi olacak işlere imza atacağına, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle yakın olmak gördüyseniz:

  • Hazır görünmeyen iş, plan ya da projeleri zorlamakta fayda var.

Rüyada eski sevgilinin en yakın arkadaşını görmek boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine ve ileride kendisi gibi herkesin itibar ettiği, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, iş hayatı ile ilgili bir ortaklık kurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle yakın olmak sahip olduklarını boş işlerle uğraşmaktan dolayı kaybedeceğine, işlerinin aksayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, hiç yokluk ya da darlık çekilmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin yakın arkadaşını görmek başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, insanlar arasında hak ve adaleti gözetmeye, bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle yakınlaşmak projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi yakın arkadaşıyla görmek uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine, sevinç ve sürura, daima ona hürmet göstereceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski eşle yakınlaşmak yöneticilerinse bolluk, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski yakın arkadaşını görmek dertlerin biteceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, zarar ettiğini düşünürken bu işten kat be kat gelir elde edeceğine, kötü yollara gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski yakın arkadaşı görmek çok zor zamanlar geçirileceğine, sorunların sürekli artacağına, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine ve daha sık sosyal ortamlarda bulunma kararı alacağına, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments