Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski viran ev görmek

Rüyada eski viran ev görmek

Rüyada eski viran ev görmek sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, kazanç elde edeceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına, çok güzel günler geçireceğine, büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, böylece üzüntüden, kederden ve stresten kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski viran ev gördüyseniz:

  • Planlarınızı gözden geçirmenizde fayda var.

Rüyada eski viran ev görmek sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine alamet eder.

Rüyada viran ev görmek elinde avucunda olanı yitireceğine ve adeta ortada kalacağına, manevi olarak iyi bir psikolojiye gelineceğine, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine tabir olunur.

Rüyada eski eşyalı ev görmek maddi açıdan kötü durumdaysa iyi duruma geleceğine, her çalışması ile büyük ses getireceğine, gerçek mutluluğun tadına varma şansına nail olacağına işaret eder.

Rüyada eski ev eşyaları görmek günlerinin güzelleşeceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada eski evi yıkmak aydınlık geçen bir dönemin sıkıntıyla sona ereceğine, attığı bir adımdan istediği mutluluğu, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, alım gücünün artacağına alamet eder.

Rüyada eski evi güzel görmek mevcut hayat düzenini yeniden kuracağına, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, bütün boş zamanlarını sosyal aktivitelerle dolduracağına delalet eder.

Rüyada eski ev kapısı görmek iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, dertlerin biteceğine, yeni siparişler alacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına rivayet eder.

Rüyada eski yıkık ev görmek hasret çekenlerin kavuşacağına, rüya sahibinin yıpranacağı ve üzüleceği kadar kötü günler geçireceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments