Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski eşyalı ev görmek

Rüyada eski eşyalı ev görmek

Rüyada eski eşyalı ev görmek rahatının da yerine geleceğine, çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, sağlık durumunun yakın bir zaman içinde bozulacağına, aile içinde geçiminin zorlaşacağına, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada eski eşyalı ev gördüyseniz:

  • Yani herşey bir bakıma zamanlamayı iyi yapmanıza bağlı olacak.

Rüyada evde eski eşya görmek hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, neşesinin, huzurunun, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, ufkunun açılacağına, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine alamet eder.

Rüyada eski ev eşyaları görmek başarılarının artacağına, işlerinin düzeleceğine, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, yakın bir zaman içinde başına gelebilecek kötü olayları uzaklaştıracağına rivayet eder.

Rüyada eski ev ve eşya görmek tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, karlı çıkacağına, para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine yorulmaktadır.

Rüyada evden eski eşya atmak gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, huzurunun bozulacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine alamet eder.

Rüyada eski eşyalı ev görmek çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, riyakar insanlarla karşılaşacağınıza, işle ilgili olarak bir seyahate çıkmaya işaret etmektedir.

Rüyada eski ev eski eşya görmek yeni planlar yapacağına, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, insanları kandıracağına tabir olunur.

Rüyada eve eski eşya almak maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, gözlerinin mutluluktan parlayacağına ve acılarının da dineceğine, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski ev eşyası görmek iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, rüya sahibinin yalnızlaşacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, gururlu bir hayat süreceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments