Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada viran ev görmek

Rüyada viran ev görmek

Rüyada viran ev görmek böylece rahatsızlığından kurtulacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, bu sayede iyi bir noktaya getirileceğine ve rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, parasının her zaman bereketli olacağına alamet etmektedir.

Rüyada viran ev gördüyseniz:

  • Geçmişte yaşanan bir konu nedeniyle sorun çıkabilir.

Rüyada viran ev görmek vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, uzun süreden beri üzerinde kafa yorulan ve dirsek çürütülen projelerin askıya alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski viran ev görmek hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, işsiz ve aşsız kalmayacağına, belalardan korunacağına, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına aynı zamanda da kendisine başarı, mutluluk, huzur ve kazanç getireceğine alamet eder.

Rüyada evde esir tutulmak isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, çok daha büyük ve daha dikkat çekici şeyler yapmak için sermaye elde etmesini sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada ev su basmak her zaman merhametli biri olarak davranılacağına ve sevap işleneceğine, içine fesat düşeceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına işaret eder.

Rüyada evlenirken görülmek pek çok kişinin hayatını kurtaracağına ve sayısız hayır işleyeceğine, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, kötü bir habere veya tehlikeye rivayet eder.

Rüyada evde ayı beslemek hayatına bolluğun, bereketin ve verimin hâkim olacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine rivayet eder.

Rüyada eski dökük ev görmek kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına ve huzurlu bir hayat süreceğine, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada geniş bahçeli ev görmek üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, kendisine çeki düzen verirken aynı zamanda kişisel gelişimine katkıda bulunacak işlerle uğraşacağına, bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments