Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah ayakkabı aramak

Rüyada siyah ayakkabı aramak

Rüyada siyah ayakkabı aramak planlarının bozulacağına, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına inanılır.

Rüyada siyah ayakkabı aramak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı ilgilendiren olaylar sonuçlanıyor.

Rüyada siyah ayakkabı aramak hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, işine olan bağlılığının zarar göreceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına, başarılarının daim olacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah topuklu ayakkabı aramak kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına, vefakar bir insan olunacağına, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına delalet eder.

Rüyada ayakkabının eşini aramak kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, bol kazanç elde edeceğine, istenmeyen olayların yaşanacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayakkabı eşi aramak sonu hayırlı olacak bir izdivaca, akrabayla araya mesafe konulacağına, kişinin ailesine karşı haksız bir tutum içinde olması yüzünden anne babası ile de arasının açılacağına delalet eder.

Rüyada başkasının ayakkabısını aramak sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, mutlu ve güzel günler yaşanacağına, mutluluğunun daim olacağına, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayakkabını aramak atılıma geçeceğine, herkesin önünde olacağına, hastalandıktan sonra aklının başına geleceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada ayakkabı aramak işten yana şansının açık olacağına, onurlu ve dürüst yolundan, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayakkabıyı aramak çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına, gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine, gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments