Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyle zina etmek

Rüyada eski sevgiliyle zina etmek

Rüyada eski sevgiliyle zina etmek bir miras kavgasının araya giren aile büyükleri sayesinde mahkeme kapısına gidilmeden çözüme kavuşacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, anne babanın üzüntü duyacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine ve insanlardan çok büyük övgüler ve takdirler alınacağına, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından çok fazla zarara uğramadan kurtulacağına, istenenden daha fazla mala sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliyle zina etmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda risk alıyor olabilirsiniz.

Rüyada eski sevgiliyle zina yapmak işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, sıhhatinden, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyle zina etmek talihinin artacağına, rızkının çoğalacağına, keyfinin, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına yorulur.

Rüyada sevgiliyle zina yapmak yeni siparişler alacağına, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilinin evlendiğini duymak gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, yardım isteyen kişilere yardım edileceğine ve hayır duaları alınacağına, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliyi beyaz gömlekle görmek hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine, hayatına bolluk ve bereket geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilinin yeni sevgilisini görmek takdir toplayacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine, sağlığa önem verilmemesi, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına, sorunların, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilinin ailesiyle tanışmak rüya sahibinin herkes tarafından tebrik edileceğine, mali anlamdaki sorunlarını aşacağına, rızkının, malının ve gelirinin çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin adını görmek makam sahibi olacağına, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine, sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments