Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyle tokalaşmak

Rüyada eski sevgiliyle tokalaşmak

Rüyada eski sevgiliyle tokalaşmak hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine çok inandıracağına, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, bir sebeple çok zor durumlar yaşayacağına, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine ve zengin olacağına, başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, hatalarını fark edeceğine ve onları tekrar etmemek için kesin bir karar alacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle tokalaşmak gördüyseniz:

  • İlk görüşte aşk türünde gelişmelere açık zamanlardasınız.

Rüyada eski sevgiliyle tokalaşmak sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına yorulur.

Rüyada eski sevgilisiyle tokalaşmak maddi zarara neden olacak durumlarla karşı karşıya kalınacağına, kazanç kapılarının açılacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına delalet eder.

Rüyada yabancı erkekle tokalaşmak yaşama sevincine kavuşacağına, yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına rivayet eder.

Rüyada patronla tokalaşmak hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına yorulur.

Rüyada yabancı bir erkekle tokalaşmak kazalardan ve belalardan korunacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, rüya sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine alamet etmektedir.

Rüyada devlet büyüğüyle tokalaşmak hastalıkların kalmayacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, eline geçen fırsatların yakın bir zaman içinde büyük sıkıntı yaratacak şekilde geri tepeceğine, çok büyük ferahlık yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğinle tokalaşmak her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine ve çok büyük bir mutluluk ve huzur ortamı sağlayıp iş hayatında daha başarılı olunmasına çalışacağına, işinin gücünün hep rast gideceğine, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına delalettir.

Rüyada ölü insanla tokalaşmak kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, elindeki herşeyi kaybedeceğine, büyük sorunlar yaşayacağına, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine ve sağlık sorunları yüzünden epey zorluk yaşanacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments