Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada patronla tokalaşmak

Rüyada patronla tokalaşmak

Rüyada patronla tokalaşmak beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına ve sosyal açıdan da içine kapanık bir döneme girileceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine, hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına ve bir gün gurbete gitmesi gerekirse bunu kabul etmeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine, zevke aşırı düşkünlük gösteren rüya sahibinin maddi sorunlarının da büyüyerek borç almak zorunda kalacağına, artık çok daha huzurlu ve mutlu bir hayata kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada patronla tokalaşmak gördüyseniz:

  • İltifatlar kendinizi iyi hissetmenizi sağlayabilir.

Rüyada patronla tokalaşmak kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine, türlü üzüntüler ile karşılaşılacağına yorulur.

Rüyada yabancı erkekle tokalaşmak sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, kazancın katbekat artacağına delalet etmektedir.

Rüyada köpekle tokalaşmak kazancının da hiç eksilmeyeceğine, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, bazı sorunların başgöstereceğine inanılır.

Rüyada maymunla tokalaşmak elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, özellikle şehir dışında eğitimlere gideceğine, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına delalet eder.

Rüyada tanımadığın biriyle tokalaşmak uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine ve karşılaştığı üzücü olaylardan ötürü yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına alamet eder.

Rüyada atatürkle tokalaşmak kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, istediklerini elde etmeyi başaracağına, zor zamanlar geçirileceğine, bu yüzden rüyayı gören kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına inanılır.

Rüyada erkekle tokalaşmak temiz niyetleri sayesinde işlerinin her daim yolunda gideceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine rivayet eder.

Rüyada müdürle tokalaşmak uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, gelirini artırmak için giriştiği işlerden istediğinin de üzerinde müspet sonuçlar alacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments