Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü insanla tokalaşmak

Rüyada ölü insanla tokalaşmak

Rüyada ölü insanla tokalaşmak özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına, üzgün, mutsuz ve moralsiz olacağına, kıskançlık besleyen bir kişinin elinde bulunan imkanlarla yapmaya çalıştığı kötülüklere engel olunacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, gelişmelerin olacağına, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, can sıkıcı durumlarla karşılaşılacağına, tersliklerin yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölü insanla tokalaşmak gördüyseniz:

  • Ya da uzun zamandır görmediğiniz bir kişiyi habersiz ziyarete gitmeniz durumunda sürprizlerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada ölü insanla tokalaşmak alınteri ile kazanılan paranın hayırlı bir iş için bir kenara konulacağına, ekonomik olarak darlığa düşeceğine, dirliğin bozulabileceğine işarettir.

Rüyada insanlarla tokalaşmak destek için ailesiyle de konuşacağına, gülen yüzünün hiç solmayacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararın gittikçe daha da artacağına rivayet eder.

Rüyada ölü birisiyle tokalaşmak büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine delalet eder.

Rüyada ölüyle tokalaşmak el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, zor ve stresli günler geçireceğine, yaşamının yoluna gireceğine, ihtiyacı olan çarelerin, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına işarettir.

Rüyada ölü biriyle tokalaşmak işlerinin hafifleyeceğine, hayatının yoluna girmeye başlayacağına, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine rivayet eder.

Rüyada belediye başkanıyla tokalaşmak inancının eksileceğine, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına ve devamının da geleceğine, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada yabancı erkekle tokalaşmak üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, yönetici makamına oturacağına, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına inanılır.

Rüyada herkesle tokalaşmak çok mutlu günler geçireceğine, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, hayallerindeki eve sahip olacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments