Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyle sınava girmek

Rüyada eski sevgiliyle sınava girmek

Rüyada eski sevgiliyle sınava girmek her işinin çok büyük mutluluk ve huzur getireceğine, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, hayattan her istediğini alacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, yüklü miktarda para kazanacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine delalettir.

Rüyada eski sevgiliyle sınava girmek gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişiler yeterince dikkat ettiğinizin farkında olmadan hareket edebilirler.

Rüyada eski sevgiliyle sınava girmek kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına, ikisinin de çok rahat edeceğine, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgiliyle sınava girmek övgü dolu sözler işiteceğine, yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, maddi konuların çözüme kavuşacağına, verilen sözlerin tutulacağına ve rahat edileceğine inanılır.

Rüyada eski sevgiliyle havuza girmek zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, ticaret ehli kimse olacağına, işinde yükseleceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilinin evine girmek hikmetli ve asil insanlardan olacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliyle denize girmek hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına ve hayatına kaldığı yerden devam edeceğine, duyduğu hiçbir şeye inanmayacağına, rahatlığa ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin koluna girmek üzüleceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, destek istediği insanlardan hiçbir şekilde destek görmeyeceğine, birikim yapacağına ve dünya nimetlerinden yana sayısız lezzetlerden nasipleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada üniversite sınava girmek işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına ve rahat bir şekilde gelir elde ederek hayatını idame ettireceğine, işlerini kısa zamanda büyüteceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada öss sınavına girmek geçim derdinin de ortadan kalkacağına, düşmanlarını kaybetmeye, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments