Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilinin koluna girmek

Rüyada eski sevgilinin koluna girmek

Rüyada eski sevgilinin koluna girmek hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, bu hayata uyum sağlandıktan sonra her konuda çok iyi noktalara gelineceğine, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına, kazancından başkalarına da vereceğine, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan rüya sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına, eşinden ve çocuklarından da her zaman sevgi ve saygı göreceğine, içinde kalan hayallerini gerçekleştirme fırsatı bulacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgilinin koluna girmek gördüyseniz:

  • İşlerinizle ilgili önemli bir erkek ya da işvereninizle yakın kontaklarınız olabilir.

Rüyada eski sevgilinin koluna girmek karşısına çıkan kötü niyetli kimselerin tuzaklarına düşmeyeceği gibi, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, en küçük sorunda parlayacağına, manevi anlamda çok yol katedileceğine alamet eder.

Rüyada sevgilinin koluna girmek çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, zor geçecek bir eğitim dönemi geçirileceğine ve beklenen sonuca ulaşılamayacağına, yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına işarettir.

Rüyada sevgiliyle kol kola girmek kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına, dertleri biteceğine, dünya malının da kendisinin bile hayal edemeyeceği kadar çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle denize girmek kazancının da eksilmeyeceğine, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, sevdiğinin durumunun iyi olduğuna alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle sınava girmek hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına ve hayatın yüzüne güleceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, büyük işlere imza atacağına delalettir.

Rüyada eski sevgiliyle havuza girmek geçimin kolaylaşacağına, rızkın genişleyeceğine, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, bu sayede az da olsa feraha çıkılacağına, çok sağlıklı olunacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgilinin evine girmek işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına rivayet eder.

Rüyada bir kızın koluna girmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments