Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyle denize girmek

Rüyada eski sevgiliyle denize girmek

Rüyada eski sevgiliyle denize girmek işyerinde üst düzey görevlerde bulunacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, işsiz kişilerin iş ararken stres yaşayacaklarına ancak sonucun güzel olacağına, uzun zamandan beri meşgul olunmasına sebep olan durumların yakında çözüleceğine, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, sevdiği kişilerden çok büyük bir destek alacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgiliyle denize girmek gördüyseniz:

  • Sorumluluklarınız veya görevleriniz amaçlarınızı gerçekleştirmenizi engelliyor ya da yavaşlatıyor olabilir.

Rüyada eski sevgiliyle denize girmek sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına, engellerin ortadan kalkacağına, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle havuza girmek yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, eşinden yana huzurlu olacağına, yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin koluna girmek onları gücendireceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük başarılara imza atacağına, çok büyük zenginliğe sahip olacağına, çok hayırlı şeylere imza atacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgiliyle sınava girmek kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin evine girmek her türlü derde ve üzüntüye karşı hazır olunduğuna, işlerle ilgili doğru karar vermek için detaylı bir düşünme yolu seçildiğine, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine delalettir.

Rüyada sevgilisiyle denize girmek takdir edileceğine, akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, kime gideceğine, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına,   yapılan hataların telafi edileceğine alamet eder.

Rüyada sevgiliyle denize girmek kazancın daha da artacağına, geleceğin çok parlak ve güzel olacağına, sözler sarf edeceğine inanılır.

Rüyada eski sevgiliyle denizde yüzmek moral olarak çok iyi hissedeceğine, mali krize gireceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, başkasının sigarasını yakmak ise, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments