Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliden konuşmak

Rüyada eski sevgiliden konuşmak

Rüyada eski sevgiliden konuşmak sevinçli ve güzel bir haber alınacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına, dostlarınızla birlikte geçireceğiniz güzel günlere, kendisini bir türlü toparlayamayacağına, kendisinde bu gücü, kudreti ve cesareti bulacağına, çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, kötü olayların birbiri ardına yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliden konuşmak gördüyseniz:

  • Birlikte çalıştığınız kişileri anlamakta zorluk çekebilirsiniz.

Rüyada eski sevgiliyle telefonda konuşmak yaşayacaklarının psikolojik olarak etkilenmesine ve kırılmasına neden olacağına, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgili konuşmak özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine, çaresiz durumlarda kalacağına, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyle oturup konuşmak onlarla iyi geçim halinde olacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgilinin babasıyla konuşmak verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına delalettir.

Rüyada eski sevgilinin sevgilisiyle konuşmak uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, işveren koltuğunda oturacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin annesiyle konuşmak hayırlı bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına, işlerin kara geçeceğine, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliden konuşmak zenginlik getirecek adımlar atılacağına, iş yeri sahibi olacağına, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi konuşmak amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına, şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, yazgısının güzelleşeceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments