Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği kişiyle mesajlaşmak

Rüyada sevdiği kişiyle mesajlaşmak

Rüyada sevdiği kişiyle mesajlaşmak sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine ve aile hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşayacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, şansının açık olacağına, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, üstün başarılar ve büyük zaferler elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişiyle mesajlaşmak gördüyseniz:

  • Sevgilinizle mesafeli bir ilişkiniz var.

Rüyada sevdiği kişiyle mesajlaşmak mallarının artacağına, şansının açılacağına, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, malının, parasının ve canın güvende olacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına yorulur.

Rüyada sevdiğin kişiyle mesajlaşmak çok büyük zararlar edeceğine, çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, sıkıntılarını kısa zaman içinde kimseden en ufak bir destek görmeden ortadan kaldıracağına delalet eder.

Rüyada hoşlandığın kişiyle mesajlaşmak hasretin ve özlemin biteceğine, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, insan sevindireceğine, dua alacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğin biriyle mesajlaşmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine, art niyetli ve kötü emelleri olan bir kişiyi alt etmeye delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin insanla mesajlaşmak takdir edilen kişi olacağına, heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiği erkekle mesajlaşmak ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına, kısa süre içinde engelleneceğine, bu işle ilgili olarak bazı yalan haberler çıkarılacağına, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin erkekle mesajlaşmak adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiği insanla mesajlaşmak kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, keyfinin, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments