Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyle küs olduğunu görmek

Rüyada eski sevgiliyle küs olduğunu görmek

Rüyada eski sevgiliyle küs olduğunu görmek takdir edilip her konuda destek göreceğine ve başarı kazanacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, atılacak adımların boşa çıkacağına, dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, hayali kurulan her şeye belli bir zaman sonunda ulaşılacağına, bir sebeple sıkıntıya düşen rüya sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, sevdiklerine, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyle küs olduğunu gördüyseniz:

  • Yeniliklere uymakta zaman kaybetmemelisiniz.

Rüyada küs olduğun eski sevgiliyle konuşmak yeni denemelerde bulunacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, borç ödemeye tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyi küs görmek elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, onlara hayrının dokunacağına, düşmanına galip geleceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyle küs olmak uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, işlerin büyük başarılar getireceğine, hayırsız kişilerle muhatap olmak zorunda kalınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle küs olduğunu görmek can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, işlerinde başarılı olacağına, ticarette ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada küs olduğun eski sevgiliyi görmek rakiplerine karşı da üstünlük kazanacağına, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine ve yapılan işlerin sonunda helal para ve mal kazanılacağına, bunalıma gireceğine, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski küs arkadaşını görmek hayırlı bir kısmet çıkacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada eski küs arkadaş görmek yakın gelecekte de nikah masasına oturulacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine, insanlığıyla herkese örnek olacağına işaret eder.

Rüyada küs olduğun eski dostunu görmek vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, bu sebeple çok büyük sıkıntılara gireceğine ve işlerini toparlamak için kendisini yıpratacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına ve en kısa zamanda çok güzel işlere ve çok kazanç sağlayacak projelere girileceğine, hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments