Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küs olduğun eski sevgiliyi görmek

Rüyada küs olduğun eski sevgiliyi görmek

Rüyada küs olduğun eski sevgiliyi görmek aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de rüyayı gören kişinin ağız tadının yerine geleceğine, onun iyiliği ve güzel huyları karşısında kendisine adeta sırılsıklam âşık olacağına, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine, duygularını açığa vuracağına, geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, kazancının her geçen gün artacağına, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına ve kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine, gündemde olmayan maddi gelirlerin ortaya çıkmasına işaret eder.

Rüyada küs olduğun eski sevgiliyi gördüyseniz:

  • Sabrınızı kaybedebilirsiniz.

Rüyada eski sevgiliyle küs olduğunu görmek çok daha iyi yerlere geleceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada küs olduğun eski sevgiliyi görmek darlık içine düşeceğine, yaşanmış olan kırgınlıkların üzerine sünger çekileceğine, iş, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle küs olmak sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, iş hayatında ve aile hayatında düştüğü boşluktan kurtulması ve parasal olarak çok zor durumlara düşmemesi için yardım edileceğine ve herhangi şekilde ortaya çıkabilecek hastalık durumundan ötürü gereken ne varsa yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliyi küs görmek eşi ya da sevgilisi ile aşk hayatının kusursuz hale geleceğine, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına, bolluk ve bereket göreceğine işarettir.

Rüyada küs olduğun eski sevgiliyle konuşmak kazancının tükenmeyeceğine ve kalıcı olacağına, keyfinin yerine geleceğine, rahatının ve keyfinin yerinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski küs arkadaşını görmek hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine, maddi anlamda güzel bir gelir elde edileceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, çok hatalı çalışmalara gireceğine delalet eder.

Rüyada eski küs arkadaş görmek illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, zor zamanlar yaşanacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına alamet etmektedir.

Rüyada küs olduğun eski dostunu görmek uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, yapılan işlerin kazanç getirmenin aksine zarara yol açacağına, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments